Medieval tastes : food, cooking, and the table / Massimo Montanari ; translated by Beth Archer Brombert
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | New York : Columbia University Press , c2015 |
大きさ | vi, 267 p. ; 24 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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文学部 文化史 | : cloth | 383.83||M9424 | 152202196 |
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書誌詳細を非表示
書誌ID | BB12916935 |
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本文言語 | 英語 |
別書名 | 原タイトル:Gusti del Medioevo |
一般注記 | Bibliography: p. [245]-256 Includes index |
著者標目 | *Montanari, Massimo, 1949- Brombert, Beth Archer |
件 名 | LCSH:Food -- Europe -- History -- To 1500
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LCSH:Food habits -- Europe -- History -- To 1500 全ての件名で検索 LCSH:Cooking, Medieval |
分 類 | LCC:TX351 DC23:394.1/20940902 |
巻冊次 | : cloth ; ISBN:9780231167864 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BB19321565 |
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