A cultural history of food in the Renaissance / edited by Ken Albala
(A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers ; v. 3)
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | London : Berg , 2012 |
大きさ | ix, 242 p. : ill. ; 26 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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グローバル地域文化学部(烏丸書庫) |
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383.8||P9232||3 | 127100220 |
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書誌詳細を非表示
書誌ID | BB12575597 |
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本文言語 | 英語 |
一般注記 | Includes bibliographical references (p. [211]-230) and index |
著者標目 | Albala, Ken |
件 名 | LCSH:Food habits -- History
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LCSH:Food -- Social aspects -- History 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:GT2850 DC23:394.1/2 |
巻冊次 | ISBN:9780857850256 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BB08096988 |
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