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The book of tofu : protein source of the future— now! / William Shurtleff and Akiko Aoyagi ; illustrated by Akiko Aoyagi

データ種別 図書
condensed and revised [ed.]
出版者 New York : Ballentine Books
出版年 1979
大きさ xlv, 433 p. : ill. ; 18 cm

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Doshisha Global Archives v. 1 : pbk 596.3||S9673||1 169805674


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書誌ID BB12958665
本文言語 英語
一般注記 Description vased on: 17th printing (1990)
Includes bibliographical references and index
著者標目  *Shurtleff, William, 1941-
 Aoyagi, Akiko, 1950-
件 名 LCSH:Tofu
LCSH:Cookery (Tofu)
分 類 LCC:TX558.B39
DC19:641.6/5655
巻冊次 v. 1 : pbk ; ISBN:9780345351814 ; PRICE:$7.99 ; XISBN:0345351819 RefWorks出力(各巻)
NCID BA69018007
目次・あらすじ

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