Japanese food and cooking : a timeless cuisine: its traditions, techniques, ingredients and recipes / Emi Kazuko ; with recipes by Yasuko Fukuoka
データ種別 | 図書 |
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出版者 | London : Lorenz Books |
出版年 | 2001 |
大きさ | 256 p. : col. ill. ; 31 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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Doshisha Global Archives |
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596.21||K9213 | 169805639 |
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書誌ID | BB12958635 |
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本文言語 | 英語 |
一般注記 | Includes index |
著者標目 | *Kazuko, Emi Fukuoka, Yasuko |
巻冊次 | ISBN:0754807991 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BA55291540 |
目次・あらすじ
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