Gaziantep-Halep mutfak kültürü ve yemekleri : benzerlikler ve farklılıklar / genel koordinatör, İsmail H. Özsabuncuoğlu ; proje yürütücüsü, İlkay Pınarlı Gök ; proje sahibi, Ergun Erçelebi ; türkçe editörler, Atınç Olcay, Şebnem Yakar, Gonca Tokuz ; arapça editör, Nur İncetahtacı ; ingilizce editörler, İsmail H. Özsabuncuoğlu, İlkay Pınarlı Gök = ثقافة المطبخ والمأكولات في غازي عنتاب وحلب : أوجه الشبه والاختلاف محررو سيناريو المشروع ووظائفهم / منسق العام في المشروع, اسماعيل حقي اوزصابونجي او غلو ; المسؤول عن الادارة في المشروع, ال◆U0
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | [Gaziantep] : Gaziantep Üniversitesi : T.C. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı DPT : Türkiye-Suriye Bölgelerarası İşbirliği Programı Proje Koordinasyon Birikimi |
出版年 | [20--] |
大きさ | 223 p. : col. ill. ; 26 x 32 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
グローバル・スタディーズ研究科(烏丸書庫) |
|
383.827||O9314 | 137601051 |
|
|
|
書誌詳細を非表示
書誌ID | BB12665010 |
---|---|
本文言語 | トルコ語,アラビア語,英語 |
別書名 | 標題紙タイトル:Culture of cuisine and food of Gaziantep and Aleppo : similarities and differences |
著者標目 | Özsabuncuoğlu, İsmail H. Pınarlı Gök, İlkay Erçelebi, Ergun Olcay, Atınç Yakar, Şebnem Tokuz, Gonca İncetahtacı, Nur |
件 名 | LCSH:Cooking, Turkish LCSH:Cooking, Syrian LCSH:Gaziantep İli (Turkey) -- Social life and customs 全ての件名で検索 LCSH:Aleppo (Syria) -- Social life and customs 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX725.T8 |
巻冊次 | ISBN:9789759011222 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BB15018510 |
目次・あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
全貸出数:0回
(1年以内の貸出:0回)
※2000年4月1日以降