Chemical descriptions of food taste preferences among Black-, Japanese-, and Mexican-Americans, derived by means of nonmetric multidimensional scaling / Vandeman, Michael Joseph
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版情報 | Ann Arbor, Mich. : University Microfilms , c1973 |
大きさ | vii, 109 p. : ill. ; 29 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
今出川図書館 学外倉庫 |
|
498||V9414 | 119106878 |
|
|
|
書誌詳細を非表示
書誌ID | BB12295632 |
---|---|
本文言語 | 英語 |
一般注記 | Reprint of the author's thesis (Ph.D.)--University of California, Los Angeles, 1973 Includes bibliographical references |
著者標目 | *Vandeman, Michael Joseph, 1943- |
件 名 | LCSH:Food preferences LCSH:Food -- Research 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX631.V35 |
NCID | BB08165559 |
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:3回
※2020年8月16日以降
全貸出数:0回
(1年以内の貸出:0回)
※2000年4月1日以降