Science in the kitchen : A scientific treatise on food substances and their dietetic properties, together with a practical explanation of the principles of healthful cookery, and a large number of original, palatable, and wholesome recipes / by E. E. Kellogg
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Battle Creek, Mich. : Health Publishing |
出版年 | c1892 |
大きさ | 573 p., [9] leaves of plates : ill. ; 23 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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今出川図書館 学外倉庫 |
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596.23||K9222 | 000124077 |
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デントン文庫 |
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書誌詳細を非表示
書誌ID | BB10224415 |
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本文言語 | 英語 |
一般注記 | Includes index |
著者標目 | *Kellogg, E. E. (Ella Ervilla) |
件 名 | LCSH:Cookery, American LCSH:Diet LCSH:Vegetarianism |
分 類 | LCC:TX715 |
NCID | BA82065781 |
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