Food, diet and economic change past and present / edited by Catherine Geissler and Derek J. Oddy
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Leicester ; New York : Leicester University Press |
出版者 | New York : Distributed in the U.S. and Canada by St. Martin's Press |
出版年 | 1993 |
大きさ | 225 p. : ill. ; 24 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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文学部 文化史 |
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383.8||G157 | 972203794 |
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経済学部 |
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383.8||G157 | 932004977 |
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書誌ID | BB00245575 |
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本文言語 | 英語 |
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
著者標目 | Geissler, Catherine Oddy, Derek J. |
件 名 | LCSH:Diet -- Great Britain -- History
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LCSH:Nutrition -- Social aspects -- Great Britain -- History 全ての件名で検索 LCSH:Food habits -- Great Britain -- History 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX360.G7 DC20:363.8/09 |
巻冊次 | ISBN:0718514505 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BA20454310 |
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