When champagne became French : wine and the making of a national identity / Kolleen M. Guy
(The Johns Hopkins University studies in historical and political science ; 121st ser. (2003))
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Baltimore : Johns Hopkins University Press |
出版年 | 2003 |
大きさ | xi, 245 p., [16] p. of plates : ill., maps ; 24 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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文学部 文化史 |
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588.55||G9382 | 042203584 |
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書誌詳細を非表示
書誌ID | BB10090268 |
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本文言語 | 英語 |
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
著者標目 | *Guy, Kolleen M., 1964- |
件 名 | LCSH:Champagne (Wine) -- History 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TP555 DC21:641.2/224 NDC9:588.55 |
巻冊次 | ISBN:0801871646 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BA63196578 |
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