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The Routledge handbook of sustainable food and gastronomy / edited by Philip Sloan, Willy Legrand and Clare Hindley ; preface by Roberto Flore, Nordic Food Lab
(Routledge handbooks)

データ種別 図書
出版者 London : Routledge
出版年 2015
大きさ xxxi, 426 p. : ill., maps, ports. ; 26 cm

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アメリカ研究所(烏丸書庫) : hbk 611.3||S9507 167700045


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書誌ID BB12954222
本文言語 英語
別書名 異なりアクセスタイトル:Handbook of sustainable food and gastronomy
一般注記 Includes bibliographical references and index
著者標目 Sloan, Philip
Legrand, Willy
Hindley, Clare
Flore, Roberto
Nordic Food Lab
件 名 LCSH:Food supply -- Environmental aspects  全ての件名で検索
LCSH:Food industry and trade -- Environmental aspects  全ての件名で検索
LCSH:Gastronomy
分 類 DC23:338.190286
巻冊次 : hbk ; ISBN:9780415702553 RefWorks出力(各巻)
NCID BB19427114
目次・あらすじ

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