こちらに共通ヘッダが追加されます。

このページのリンク

Establishing and operating a retail bakery / by M.L. Way ; under the direction of H. B. McCoy ; in collaboration with George Chussler, Jr. ; in co-operation with the Associated Retail Bakers of the America and the American Bakers Association
(War Department education manual ; EM 981)

データ種別 図書
出版者 Washington : Pub. for the U.S. Armed Forces
出版年 [1945]
大きさ x, 204 p. : ill. ; 23 cm

所蔵情報を非表示

今出川図書館 博遠館書庫
673.7||W9416 000141510


書誌詳細を非表示

書誌ID BB10231470
本文言語 英語
別書名 背表紙タイトル:Retail bakery
一般注記 Includes index
著者標目 *Way, M. L.
McCoy , H. B.
Chussler, George, Jr.
Associated Retail Bakers of the America
American Bakers Association
NCID BA40880231