Establishing and operating a retail bakery / by M.L. Way ; under the direction of H. B. McCoy ; in collaboration with George Chussler, Jr. ; in co-operation with the Associated Retail Bakers of the America and the American Bakers Association
(War Department education manual ; EM 981)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Washington : Pub. for the U.S. Armed Forces |
出版年 | [1945] |
大きさ | x, 204 p. : ill. ; 23 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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今出川図書館 博遠館書庫 |
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673.7||W9416 | 000141510 |
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書誌ID | BB10231470 |
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本文言語 | 英語 |
別書名 | 背表紙タイトル:Retail bakery |
一般注記 | Includes index |
著者標目 | *Way, M. L. McCoy , H. B. Chussler, George, Jr. Associated Retail Bakers of the America American Bakers Association |
NCID | BA40880231 |
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