Food and drink in American history : a "full course" encyclopedia / [edited by] Andrew F. Smith
データ種別 | 電子書籍 |
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出版者 | Santa Barbara, California : ABC-CLIO |
出版年 | [2013] |
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書誌ID | OB00532500 |
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本文言語 | 英語 |
一般注記 | Includes bibliographical references (pages 1459-1473) and index volume 1. A-L -- volume 2. M-Z -- volume 3. Background, documents, and resources. License restrictions may limit access |
著者標目 | Smith, Andrew F. 1946- |
件 名 | LCSH:Food -- Encyclopedias
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分 類 | LCC:TX349 DC23:641.597303 |
巻冊次 | hardcover : acid-free paper ; ISBN:9781610692328 RefWorks出力(各巻) ebook ; XISBN:9781610692335 RefWorks出力(各巻) |
資料種別 | 機械可読データファイル |
所蔵情報へのリンク | Food and drink in American history : a "full course" encyclopedia / [edited by] Andrew F. Smith ; : [set] : hbk - v. 3 |
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