Foods that changed history : how foods shaped civilization from the ancient world to the present / Christopher Cumo
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Santa Barbara : ABC-CLIO |
出版年 | c2015 |
大きさ | xxii, 451 p. : ill. ; 26 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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アメリカ研究所(烏丸書庫) |
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383.8||C9157 | 167700093 |
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書誌ID | BB12956662 |
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本文言語 | 英語 |
一般注記 | Includes bibliographical references (p. 435-437) and index |
著者標目 | *Cumo, Christopher author |
件 名 | LCSH:Food -- History -- Encyclopedias
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分 類 | LCC:TX349 DC23:641.3003 |
巻冊次 | ISBN:9781440835360 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BB19607309 |
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