Food : the history of taste / edited by Paul Freedman
(California studies in food and culture ; 21)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Berkeley : University of California Press |
出版年 | c2007 |
大きさ | 368 p. : ill. (some col.) ; 27 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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グローバル地域文化学部(烏丸書庫) | : cloth | 383.8||F9495 | 167100663 |
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書誌ID | BB12983350 |
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本文言語 | 英語 |
一般注記 | "Published by arrangement with Thames & Hudson Ltd., London"--T.p. verso Includes bibliographical references (p. 358-361) and index |
著者標目 | Freedman, Paul H., 1949- |
件 名 | LCSH:Food -- History
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分 類 | NDC8:383.8 LCC:TX353 DC22:641.3 |
巻冊次 | : cloth ; ISBN:9780520254763 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BA88941685 |
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