Food in time and place : the American Historical Association companion to food history / edited by Paul Freedman, Joyce E. Chaplin, and Ken Albala
(The Fletcher Jones Foundation humanities imprint)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Oakland, Calif. : University of California Press |
出版年 | c2014 |
大きさ | xxi, 395 p. ; 23 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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アメリカ研究所(烏丸書庫) | : pbk | 383.8||F9495 | 157700386 |
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書誌ID | BB12920179 |
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本文言語 | 英語 |
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
著者標目 | Freedman, Paul H., 1949- Chaplin, Joyce E. Albala, Ken |
件 名 | LCSH:Food -- History
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分 類 | LCC:TX353 DC23:641.309 DC:641 |
巻冊次 | : pbk ; ISBN:9780520283589 RefWorks出力(各巻) : cloth ; ISBN:9780520277458 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BB18632785 |
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