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Exciting food for Southern types / Pellegrino Artusi
(Penguin books ; . Great food)

データ種別 図書
出版者 London : Penguin
出版年 2011, c2003
大きさ xi, 110 p. ; 18 cm

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ラーネッド記念図書館 洋文庫 : pbk 596.23||A9494 119201047


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書誌ID BB12241390
本文言語 英語
別書名 原タイトル:Science in the kitchen and the art of eating well
原タイトル:La scienza in cucina e l'arte di mangiare bene
一般注記 "La scienza in cucina e l'arte di mangiare bene first published in Italy 1891. This translation, Science in the kitchen and the art of eating well, first published in the USA by Marsilio Publisher 1997"--T.p. verso
著者標目  *Artusi, Pellegrino
件 名 LCSH:Cooking, Italian -- Southern style  全ての件名で検索
分 類 DC22:641.59457
巻冊次 : pbk ; ISBN:9780241951101 ; PRICE:£6.99 RefWorks出力(各巻)
NCID BB05753674
目次・あらすじ

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