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Curye on Inglysch : English culinary manuscripts of the fourteenth century (including the Forme of cury) / edited by Constance B. Hieatt and Sharon Butler
(Early English Text Society, supplementary series ; 8)

データ種別 図書
出版者 London ; New York : Published for the Early English Text Society by the Oxford University Press
出版年 1985
大きさ vi, 224 p. : facsim. ; 23 cm

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今出川図書館 博遠館書庫
830.24||C 891010381


文学部 英文
830.24||C 850604019


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書誌ID BB00046855
本文言語 英語,英語
内容注記 Diuersa cibaria
Diuersa servisa
Utilis coquinario
The forme of cury
Goud kokery
一般注記 Middle English texts; introd. and notes in modern English
Bibliography: p. [35]-38
Includes index
著者標目  Hieatt, Constance B.
 Butler, Sharon, 1942-
件 名 LCSH:Cookery, English -- Early works to 1800  全ての件名で検索
分 類 LCC:TX705
DC19:641.5942
巻冊次 ISBN:0197224091 RefWorks出力(各巻)
NCID BA03274108
目次・あらすじ

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