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Traditional cuisine of the Ryukyu Islands : a history of health and healing / Takagi Rin ; translated by Enda Kazuko and Deborah Iwabuchi
(Japan library)

データ種別 図書
1st English ed
出版者 Tokyo : Japan Publishing Industry Foundation for Culture
出版年 2020
大きさ 144 p. : col. ill. ; 22 cm

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今出川図書館 寧静館1階(開架)
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383.8199||T10561 209201266


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書誌ID BB13130008
本文言語 英語
別書名 奥付タイトル:(英文版)大琉球料理帖
原タイトル:Dai Ryukyu ryori cho
一般注記 Originally published: Shinchosha, 2009
Bibliography: p. 140-141
著者標目  高木, 凛(1947-) <タカギ, リン>
 遠田, 和子 <エンダ, カズコ>
 Iwabuchi, Deborah
巻冊次 ISBN:9784866581316 RefWorks出力(各巻)
NCID BC02852611
目次・あらすじ