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Encapsulation and controlled release of food ingredients / Sara J. Risch, editor, Gary A. Reineccius, editor
(ACS symposium series ; 590)

データ種別 図書
出版者 Washington, DC : American Chemical Society
出版年 1995
大きさ vii, 214 p. : ill. ; 24 cm

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理工学部 化学系
498.53||R572 952012121


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書誌ID BB00297962
本文言語 英語
一般注記 "Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 206th national meeting of the American Chemical Society, Chicago, Illinois, August 22-27, 1993."
Includes bibliographical references and indexes
著者標目  Risch, Sara J., 1958-
 Reineccius, Gary A.
 American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry
 American Chemical Society. Meeting (206th : 1993 : Chicago)
件 名 LCSH:Food -- Packaging -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Microencapsulation -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Controlled release preparations -- Congresses  全ての件名で検索
分 類 LCC:TP374
DC20:664/.092
巻冊次 ISBN:0841231648 RefWorks出力(各巻)
NCID BA25332897
目次・あらすじ

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