Encapsulation and controlled release of food ingredients / Sara J. Risch, editor, Gary A. Reineccius, editor
(ACS symposium series ; 590)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Washington, DC : American Chemical Society |
出版年 | 1995 |
大きさ | vii, 214 p. : ill. ; 24 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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理工学部 化学系 |
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498.53||R572 | 952012121 |
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書誌詳細を非表示
書誌ID | BB00297962 |
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本文言語 | 英語 |
一般注記 | "Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 206th national meeting of the American Chemical Society, Chicago, Illinois, August 22-27, 1993." Includes bibliographical references and indexes |
著者標目 | Risch, Sara J., 1958- Reineccius, Gary A. American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry American Chemical Society. Meeting (206th : 1993 : Chicago) |
件 名 | LCSH:Food -- Packaging -- Congresses
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LCSH:Microencapsulation -- Congresses 全ての件名で検索 LCSH:Controlled release preparations -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TP374 DC20:664/.092 |
巻冊次 | ISBN:0841231648 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BA25332897 |
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