Lipid oxidation in food / Allen J. St. Angelo, editor
(ACS symposium series ; 500)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Washington, DC : American Chemical Society |
出版年 | 1992 |
大きさ | xii, 364 p. : ill. ; 24 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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理工学部 化学系 |
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498.53||S111 | 932024282 |
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書誌ID | BB00224657 |
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本文言語 | 英語 |
一般注記 | "Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry of the American Chemical Society at the Fourth Chemical Congress of North America (202nd National Meeting of the American Chemical Society), New York, New York, August 25-30, 1991." Includes bibliographical references and indexes |
著者標目 | St. Angelo, Allen J. American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry *American Chemical Society. Meeting (202nd : 1991 : New York, N.Y.) |
件 名 | LCSH:Lipids -- Oxidation -- Congresses
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分 類 | LCC:TX553.L5 DC20:664/.028 |
巻冊次 | ISBN:0841224617 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BA19302803 |
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