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Quality factors of fruits and vegetables : chemistry and technology / Joseph J. Jen, editor
(ACS symposium series ; 405)

データ種別 図書
出版者 Washington, DC : American Chemical Society
出版年 1989
大きさ xii, 410 p. : ill. ; 24 cm

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理工学部 化学系
498.53||J350 932024262


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書誌ID BB00105719
本文言語 英語
一般注記 "Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 196th National Meeting of the American Chemical Society, Los Angeles, California, September 25-30, 1988."
Includes bibliographical references and indexes
著者標目  Jen, Joseph J., 1939-
 American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry
 American Chemical Society. Meeting (196th : 1988 : Los Angeles, Calif.)
件 名 LCSH:Fruit -- Quality -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Vegetables -- Quality -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Food -- Analysis -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Food -- Sensory evaluation -- Congresses  全ての件名で検索
分 類 LCC:TX557
DC20:664/.807
巻冊次 ISBN:0841216630 RefWorks出力(各巻)
NCID BA07647149
目次・あらすじ

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