Quality factors of fruits and vegetables : chemistry and technology / Joseph J. Jen, editor
(ACS symposium series ; 405)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Washington, DC : American Chemical Society |
出版年 | 1989 |
大きさ | xii, 410 p. : ill. ; 24 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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理工学部 化学系 |
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498.53||J350 | 932024262 |
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書誌ID | BB00105719 |
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本文言語 | 英語 |
一般注記 | "Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 196th National Meeting of the American Chemical Society, Los Angeles, California, September 25-30, 1988." Includes bibliographical references and indexes |
著者標目 | Jen, Joseph J., 1939- American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry American Chemical Society. Meeting (196th : 1988 : Los Angeles, Calif.) |
件 名 | LCSH:Fruit -- Quality -- Congresses
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LCSH:Vegetables -- Quality -- Congresses 全ての件名で検索 LCSH:Food -- Analysis -- Congresses 全ての件名で検索 LCSH:Food -- Sensory evaluation -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX557 DC20:664/.807 |
巻冊次 | ISBN:0841216630 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BA07647149 |
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