Food engineering & ingredients
データ種別 | 電子ジャーナル |
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巻次年月次 | Vol. 25, no. 3 (June 2000)- |
出版者 | Sutton, Surrey [England] : Cahners Europe |
出版年 | 2000- |
雑誌巻号一覧 |
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書誌ID | OJ00021200 |
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刊行頻度 | 隔月刊 |
本文言語 | 英語 |
別書名 | その他のタイトル:Food engineering and ingredients |
変遷注記 | 継続前誌:Food engineering international (Highlands Ranch, Colo.). ISSN:1521-6004. |
一般注記 | Current Publication Frequency:Bimonthly Title from cover License restrictions may limit access V. 29, no. 3 (June 2004) |
著者標目 | EBSCO Publishing (Firm) |
件 名 | LCSH:Food industry and trade -- Periodicals
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FREE:Food industry and trade |
資料種別 | 機械可読データファイル |
ISSN | 14712806 |
XISSN | 14712806 |
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