The history and culture of Japanese food / Naomichi Ishige
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | London : Kegan Paul Bognor Regis, West Sussex : Distributed by J. Wiley New York : Distributed by Columbia University Press , 2001 |
大きさ | x, 273 p. : ill., maps ; 24 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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Doshisha Global Archives |
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383.81||I9445 | 169806061 |
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書誌ID | BB12962783 |
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本文言語 | 英語 |
一般注記 | Includes bibliographical references (p. 267-273) |
著者標目 | *石毛, 直道(1937-) <イシゲ, ナオミチ> |
件 名 | LCSH:Food habits -- Japan -- History
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LCSH:Dinners and dining -- Japan -- History 全ての件名で検索 LCSH:Japan -- Social life and customs 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:GT2853.J3 I83 DC21:394.1/0952 |
巻冊次 | ISBN:9780710306579 ; XISBN:0710306571 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BA53493180 |
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