What's what in Japanese restaurants : a guide to ordering, eating, and enjoying / Robb Satterwhite
データ種別 | 図書 |
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版 | 1st ed |
出版者 | Tokyo : Kodansha International |
出版者 | New York, N.Y. : Distributed in the U.S. by Kodansha International/USA, through Harper & Row |
出版年 | 1988 |
大きさ | 178 p. : ill. (some col.) ; 19 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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Doshisha Global Archives | : Japan | 673.971||S9564 | 169805553 |
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書誌ID | BB12960726 |
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本文言語 | 英語,日本語 |
一般注記 | Includes index |
著者標目 | *Satterwhite, Robb, 1955- |
件 名 | LCSH:Restaurants, lunch rooms, etc. -- Japan
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LCSH:Food habits -- Japan 全ての件名で検索 LCSH:Cookery, Japanese -- Terminology 全ての件名で検索 LCSH:Japan -- Social life and customs 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX910.J3 NDLC:EF27 DC19:394.1/20952 |
巻冊次 | : US ; ISBN:0870118676 ; PRICE:$9.95 RefWorks出力(各巻) : Japan ; ISBN:4770013671 ; PRICE:¥1500 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BA06817050 |
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