The book of tofu : protein source of the future— now! / William Shurtleff and Akiko Aoyagi ; illustrated by Akiko Aoyagi
データ種別 | 図書 |
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版 | condensed and revised [ed.] |
出版者 | New York : Ballentine Books |
出版年 | 1979 |
大きさ | xlv, 433 p. : ill. ; 18 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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Doshisha Global Archives | v. 1 : pbk | 596.3||S9673||1 | 169805674 |
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書誌詳細を非表示
書誌ID | BB12958665 |
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本文言語 | 英語 |
一般注記 | Description vased on: 17th printing (1990) Includes bibliographical references and index |
著者標目 | *Shurtleff, William, 1941- Aoyagi, Akiko, 1950- |
件 名 | LCSH:Tofu LCSH:Cookery (Tofu) |
分 類 | LCC:TX558.B39 DC19:641.6/5655 |
巻冊次 | v. 1 : pbk ; ISBN:9780345351814 ; PRICE:$7.99 ; XISBN:0345351819 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BA69018007 |
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