The Routledge handbook of sustainable food and gastronomy / edited by Philip Sloan, Willy Legrand and Clare Hindley ; preface by Roberto Flore, Nordic Food Lab
(Routledge handbooks)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | London : Routledge |
出版年 | 2015 |
大きさ | xxxi, 426 p. : ill., maps, ports. ; 26 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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アメリカ研究所(烏丸書庫) | : hbk | 611.3||S9507 | 167700045 |
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書誌詳細を非表示
書誌ID | BB12954222 |
---|---|
本文言語 | 英語 |
別書名 | 異なりアクセスタイトル:Handbook of sustainable food and gastronomy |
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
著者標目 | Sloan, Philip Legrand, Willy Hindley, Clare Flore, Roberto Nordic Food Lab |
件 名 | LCSH:Food supply -- Environmental aspects
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LCSH:Food industry and trade -- Environmental aspects 全ての件名で検索 LCSH:Gastronomy |
分 類 | DC23:338.190286 |
巻冊次 | : hbk ; ISBN:9780415702553 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BB19427114 |
目次・あらすじ
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