To live and dine in Dixie : the evolution of urban food culture in the Jim Crow South / Angela Jill Cooley
(Southern Foodways Alliance studies in culture, people, and place)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Athens, Ga. : University of Georgia Press |
出版年 | c2015 |
大きさ | ix, 207 p. : ill., facsims. ; 24 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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アメリカ研究所(烏丸書庫) | : hardcover | 383.853||C9119 | 157700536 |
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書誌詳細を非表示
書誌ID | BB12927705 |
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本文言語 | 英語 |
一般注記 | Bibliography: p. [187]-199 Includes index |
著者標目 | *Cooley, Angela Jill |
件 名 | LCSH:Food habits -- Southern States -- History
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LCSH:Food -- Social aspects -- Southern States -- History 全ての件名で検索 LCSH:Cooking, American -- Southern style -- History 全ての件名で検索 LCSH:Southern States -- Social life and customs 全ての件名で検索 LCSH:Southern States -- Social conditions 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:GT2853.U5 DC23:394.1/20975 |
巻冊次 | : hardcover ; ISBN:9780820347585 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BB19932795 |
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