The food of a younger land : a portrait of American food : before the national highway system, before chain restaurants, and before frozen food, when the nation's food was seasonal, regional, and traditional : from the lost WPA files / edited and illustrated by Mark Kurlansky
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版情報 | New York : Riverhead Books , 2010, c2009 |
大きさ | xix, 451 p. : ill. ; 20 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
アメリカ研究所(烏丸書庫) |
|
383.853||K9417 | 147700925 |
|
|
|
書誌詳細を非表示
書誌ID | BB12865371 |
---|---|
本文言語 | 英語 |
一般注記 | "First Riverhead trade paperback edition"--T.p. verso "An informal bibliography": p. [417]-438 Includes index |
著者標目 | Kurlansky, Mark United States. Works Progress Administration |
件 名 | LCSH:Cooking, American -- History
全ての件名で検索
LCSH:Food habits -- United States -- History 全ての件名で検索 LCSH:Cooking, American |
分 類 | LCC:TX715 DC22:394.1/20973 |
巻冊次 | ISBN:9781594484575 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BB16839498 |
[BOOKデータASPサービス] あらすじ/目次
類似資料
この資料を見た人はこんな資料も見ています
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:6回
※2020年8月16日以降
全貸出数:1回
(1年以内の貸出:0回)
※2000年4月1日以降