Doing nutrition differently : critical approaches to diet and dietary intervention / edited by Allison Hayes-Conroy, Jessica Hayes-Conroy
(Critical food studies / series editor Michael K. Goodman)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Farnham : Ashgate |
出版年 | c2013 |
大きさ | xv, 306 p. : ill., maps ; 25 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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アメリカ研究所(烏丸書庫) | : hbk | 498.5||H9103 | 147700160 |
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書誌詳細を非表示
書誌ID | BB12674055 |
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本文言語 | 英語 |
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
著者標目 | Hayes-Conroy, Allison, 1981- Hayes-Conroy, Jessica |
件 名 | LCSH:Nutrition LCSH:Women -- Nutrition -- Psychological aspects 全ての件名で検索 LCSH:Nutritionally induced diseases -- Prevention 全ての件名で検索 LCSH:Health behavior |
分 類 | LCC:RA784 DC23:613.2 |
巻冊次 | : hbk ; ISBN:9781409434795 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BB15288898 |
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