The diner's dictionary : word origins of food & drink / John Ayto
データ種別 | 図書 |
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版 | 2nd ed |
出版者 | Oxford : Oxford University Press |
出版年 | 2012 |
大きさ | x, 405 p. ; 21 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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今出川図書館 学外倉庫 |
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596||A9337 | 139100153 |
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書誌ID | BB12589347 |
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本文言語 | 英語 |
別書名 | その他のタイトル:The glutton's glossary その他のタイトル:A gourmet's guide |
一般注記 | "First edition published in 1990 by Routledge as The glutton's glossary; Revised edition publsihed 1993 by arrangement with Routledge as The diner's dictionary; First issued as an Oxford University Press paperback 1994 as The Gourmet's guide; Second edition published 2012 by arrangement with Routledge as The diner's dictionary"--T.p. verso |
著者標目 | *Ayto, John |
件 名 | LCSH:Food -- Dictionaries
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LCSH:Beverages -- Dictionaries 全ての件名で検索 LCSH:Cooking -- Dictionaries 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX349 DC23:641.03 |
巻冊次 | ISBN:9780199640249 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BB12153189 |
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