A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | London : Berg |
出版年 | 2012 |
子書誌情報を非表示
1 | v. 1 A cultural history of food in antiquity / edited by Paul Erdkamp London : Berg , 2012 |
2 | v. 2 A cultural history of food in the medieval age / edited by Massimo Montanari London : Berg , 2012 |
3 | v. 3 A cultural history of food in the Renaissance / edited by Ken Albala London : Berg , 2012 |
4 | v. 4 A cultural history of food in the early modern age / edited by Beat Kümin London : Berg , 2012 |
5 | v. 5 A cultural history of food in the age of Empire / edited by Martin Bruegel London : Berg , 2012 |
6 | v. 6 A cultural history of food in the modern age / edited by Amy Bentley London : Berg , 2012 |
書誌詳細を非表示
書誌ID | BB12575412 |
---|---|
本文言語 | 英語 |
著者標目 | *Parasecoli, Fabio Scholliers, Peter |
件 名 | LCSH:Food habits -- History
全ての件名で検索
LCSH:Food -- Social aspects -- History 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:GT2850 DC23:394.1/2 |
巻冊次 | : set ; ISBN:9781847883551 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BB08095726 |
目次・あらすじ
類似資料
この資料を見た人はこんな資料も見ています
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:6回
※2020年8月16日以降
全貸出数:0回
(1年以内の貸出:0回)
※2000年4月1日以降