Tastes and temptations : food and art in Renaissance Italy / John Varriano
(California studies in food and culture ; 27)
(Ahmanson・Murphy fine arts imprint)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Berkeley : University of California Press |
出版年 | c2009 |
大きさ | xi, 259 p. : ill. (chiefly col.) ; 21 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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文学部 文化史 | : cloth | 596||V9353 | 112203505 |
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書誌ID | BB12262871 |
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本文言語 | 英語 |
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
著者標目 | *Varriano, John L. |
件 名 | LCSH:Gastronomy -- History
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LCSH:Food habits -- Italy -- History 全ての件名で検索 LCSH:Cookery, Italian -- History 全ての件名で検索 LCSH:Art, Renaissance -- Italy 全ての件名で検索 LCSH:Food in art |
分 類 | LCC:TX641 DC22:641/.013 |
巻冊次 | : cloth ; ISBN:9780520259041 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BB00943366 |
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