From Absinthe to Zest : an alphabet for food lovers / Alexandre Dumas
(Penguin books ; . Great food)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | London : Penguin |
出版年 | 2011, c1978 |
大きさ | ix, 98 p. ; 18 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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ラーネッド記念図書館 洋文庫 | : pbk | 596||D9105 | 119201052 |
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書誌ID | BB12241493 |
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本文言語 | 英語 |
別書名 | 原タイトル:Le grand dictionnaire de cuisine その他のタイトル:Dumas on food |
一般注記 | "Le grand dictionnaire de cuisine first published in France 1873. Abridged translation published in Great Britain as Dumas on food by Michaerl Joseph 1978"--T.p. verso |
著者標目 | *Dumas, Alexandre, 1802-1870 |
件 名 | LCSH:Food -- Encyclopedias
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LCSH:Cooking -- Encyclopedias 全ての件名で検索 LCSH:Gastronomy -- Encyclopedias 全ての件名で検索 |
分 類 | DC22:641.3003 |
巻冊次 | : pbk ; ISBN:9780241951835 ; PRICE:£6.99 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BB05755749 |
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