Chemistry and physiology of digestion, classification and analysis of foods / by William Edward Fitch ; and forty contributors
(Dietotherapy ; v. 1)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | New York ; London : D. Appleton |
出版年 | 1918 |
大きさ | xxiv, 816 p. : ill. ; 25 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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今出川図書館 学外倉庫 |
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498.583||F9675||1 | 000316490 |
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荒木文庫 (荒木英学文庫を除く) |
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書誌ID | BB10036365 |
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本文言語 | 英語 |
一般注記 | "Published with the permission of the surgeon general of the army" Includes index |
著者標目 | *Fitch, William Edward, 1867- |
件 名 | LCSH:Diet LCSH:Diet in disease LCSH:Food LCSH:Digestion |
分 類 | LCC:RM216 NLM:WB 400 |
NCID | BA65984157 |
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