Food : a culinary history from antiquity to the present / under the direction of Jean-Louis Flandrin and Massimo Montanari ; English edition by Albert Sonnenfeld ; translated by Clarissa Botsford ... [et al.]
(European perspectives)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | New York : Columbia University Press |
出版年 | 1999 |
大きさ | xviii, 592 p. : ill. ; 26 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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グローバル地域文化学部(烏丸書庫) |
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383.8||F339 | 007100009 |
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Doshisha Global Archives |
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383.8||F339 | 207301891 |
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書誌詳細を非表示
書誌ID | BB00461381 |
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本文言語 | 英語 |
別書名 | 原タイトル:Histoire de l'alimentation |
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
著者標目 | Flandrin, Jean Louis, 1931- Montanari, Massimo, 1949- Sonnenfeld, Albert Botsford, Clarissa |
件 名 | LCSH:Food -- History
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分 類 | LCC:TX353 DC21:641.3/09 |
巻冊次 | ISBN:0231111541 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BA44603732 |
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