Water removal processes : drying and concentration of foods and other materials / C. Judson King and J. Peter Clark, editors ; H.B. Arsem ... [et al.]
(AIChE symposium series ; no. 163, v. 73)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | New York : American Institute of Chemical Engineers |
出版年 | 1977 |
大きさ | vi, 205 p. : ill. ; 28 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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理工学部 化学系 |
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571||A326||163 | 840206159 |
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書誌詳細を非表示
書誌ID | BB00297200 |
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本文言語 | 英語 |
一般注記 | Papers presented at the meetings of the American Institute of Chemical Engineers held in Boston, Sept. 1975, and in Los Angeles, Nov. 1975 Includes bibliographical references |
著者標目 | King, C. Judson (Cary Judson), 1934- Clark, J. Peter, 1942- American Institute of Chemical Engineers |
件 名 | LCSH:Drying -- Congresses
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分 類 | LCC:TP363 DC:664/.0284 |
NCID | BA25253586 |
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