Meat consumption in the European Community / Commission of the European Communities
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Luxembourg : Office for official Publications of the European Communities |
出版年 | 1994 |
大きさ | [215 p.] in various pagings : ill. ; 30 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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今出川図書館 EU情報センター |
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641.4||C476 | 942001968 |
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書誌ID | BB00271378 |
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本文言語 | 英語 |
別書名 | 副標題紙タイトル:Proceedings of the workshop organised by the Directorate-General for Agriculture (DG VI) of the Commission of the European Communities, Brussels, 25 January 1993 |
一般注記 | "Document" |
著者標目 | Commission of the European Communities |
件 名 | LCSH:Meat industry and trade -- European Economic Community countries -- Congresses
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巻冊次 | ISBN:9282670341 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BA22498554 |
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