Food and bioengineering-- : fundamental and industrial aspects / Ben Lawrence and E. J. Koval, editors
(Chemical engineering progress symposium series ; no. 108, vol. 67)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | New York : American Institute of Chemical Engineers |
出版年 | 1971 |
大きさ | vi, 185 p : illus ; 28 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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理工学部 化学系 |
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571||A326||108 | 761005149 |
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書誌ID | BB00259676 |
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本文言語 | 英語 |
一般注記 | Selected papers from symposia in Los Angeles (Dec. 1969), New Orleans (Mar. 1969), Portland (Aug. 1969), and Washington (Nov. 1969); sponsored by the Food and Bioengineering Division of AIChE Includes bibliographies |
著者標目 | Lawrence, Ben, 1929- Koval, Edward John, 1929- American Institute of Chemical Engineers. Food and Bioengineering Division |
件 名 | LCSH:Food -- Congresses
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分 類 | LCC:TP368 DC:664 |
NCID | BA21173543 |
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