Bioengineering: food / Robert L. Opila and J. S. Schultz, editors. [Papers by] Aceto, Nicholas C. [and others]
(Chemical engineering progress symposium series ; no. 86, vol.64)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | New York : American Institute of Chemical Engineers |
出版年 | 1968 |
大きさ | 133 p : illus ; 28 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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理工学部 化学系 |
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571||A326||86 | 761005129 |
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書誌詳細を非表示
書誌ID | BB00259630 |
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本文言語 | 英語 |
一般注記 | Papers presented during the annual meeting of the AIChE, held in Detroit, Dec. 1966, and the joint Instituto Mexicano de Ingenieros Químicos and AIChE meeting held in Mexico City, Sept. 1967 Includes bibliographical references |
著者標目 | Opila, Robert Leon, 1953- ed Schultz, Jerome Samson, 1933- ed Aceto, Nicholas C., 1921- American Institute of Chemical Engineers Instituto Mexicano de Ingenieros Químicos |
件 名 | LCSH:Food industry and trade -- Addresses, essays, lectures 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TP368 DC:664 |
NCID | BA21170997 |
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