Food and packaging interactions II / Sara J. Risch, editor, Joseph H. Hotchkiss, editor
(ACS symposium series ; 473)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Washington, DC : American Chemical Society |
出版年 | 1991 |
大きさ | xv, 262 p. : ill. ; 23 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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理工学部 化学系 |
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498.53||R573 | 932024179 |
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書誌詳細を非表示
書誌ID | BB00222346 |
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本文言語 | 英語 |
別書名 | 異なりアクセスタイトル:Food and packaging interactions 2 異なりアクセスタイトル:Food and packaging interactions two |
一般注記 | "Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 200th National Meeting of the American Chemical Society, Washington, D.C., August 25-31, 1990." Includes bibliographical references and indexes |
著者標目 | Risch, Sara J., 1958- Hotchkiss, Joseph H. American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry American Chemical Society. Meeting (200th : 1990 : Washington, D.C.) |
件 名 | LCSH:Food -- Packaging -- Congresses
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分 類 | LCC:TP374 DC20:664/.092 |
巻冊次 | ISBN:0841221227 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BA1912602X |
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