Hisano, Ai
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著者の属性 | 個人 |
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一般注記 | USMARC:Hisano, Ai. Visualizing taste, 2019: ECIP title page (Ai Hisano) USMARC:Kyoto University Academia website, viewed April 25, 2019 (Ai Hisano is a senior lecturer at the Graduate School of Economics at Kyoto University, Japan. She was a Newcomen postdoctoral fellow at Harvard Business School, 2016-17. She received a BA and MA in American Studies from the University of Tokyo, Japan, and a PhD in History from the University of Delaware. Hisano's research interests include business history, the history of capitalism, the history of technology, and environmental history.) SRC:Visualizing taste : how business changed the look of what you eat / Ai Hisano (Harvard University Press, 2019) 京都大学教育研究活動データベース(2019.12.23閲覧)によりSF(久野, 愛)を追加 東京大学大学院情報学環准教授(2021.6現在) EDSRC:よくわかるアメリカの歴史 / 梅崎透, 坂下史子, 宮田伊知郎編著(ミネルヴァ書房, 2021.6)により現職を追加 |
別名 | 久野, 愛<ヒサノ, アイ> |
コード類 | 典拠ID=AU12491660 NCID=DA19374899 |
1 | AIから読み解く社会 : 権力化する最新技術 = Understanding AI in society : how technology exerts power / 東京大学B'AIグローバル・フォーラム, 板津木綿子, 久野愛編 東京 : 東京大学出版会 , 2023.3 |
2 | 視覚化する味覚 : 食を彩る資本主義 / 久野愛著 東京 : 岩波書店 , 2021.11 |
3 | Visualizing taste : how business changed the look of what you eat / Ai Hisano : hardcover. - Cambridge, Mass. : Harvard University Press , 2019 |