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Albala, Ken

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著者の属性 個人
一般注記 Cooking in Europe, 1250-1650, 2006: t.p. (Ken Albala)
EDSRC:A cultural history of food in the Renaissance / edited by Ken Albala (Berg, 2012)
生没年等 1964
別名 Albara, Ken, 1964-
コード類 典拠ID=AU10061326  NCID=DA15509861
1 Beans : a history / Ken Albala : pbk. - London : Bloomsbury Academic , c2017
2 ナッツの歴史 / ケン・アルバーラ著 ; 田口未和訳 東京 : 原書房 , 2016.8
3 Food in time and place : the American Historical Association companion to food history / edited by Paul Freedman, Joyce E. Chaplin, and Ken Albala : pbk,: cloth. - Oakland, Calif. : University of California Press , c2014
4 パンケーキの歴史物語 / ケン・アルバーラ著 ; 関根光宏訳 東京 : 原書房 , 2013.9
5 A cultural history of food in the Renaissance / edited by Ken Albala London : Berg , 2012
6 The meals series / series editor, Ken Albala Lanham, Md. : Rowman & Littlefield