Albala, Ken
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著者の属性 | 個人 |
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一般注記 | Cooking in Europe, 1250-1650, 2006: t.p. (Ken Albala) EDSRC:A cultural history of food in the Renaissance / edited by Ken Albala (Berg, 2012) |
生没年等 | 1964 |
別名 | Albara, Ken, 1964- |
コード類 | 典拠ID=AU10061326 NCID=DA15509861 |
1 | Beans : a history / Ken Albala : pbk. - London : Bloomsbury Academic , c2017 |
2 | ナッツの歴史 / ケン・アルバーラ著 ; 田口未和訳 東京 : 原書房 , 2016.8 |
3 | Food in time and place : the American Historical Association companion to food history / edited by Paul Freedman, Joyce E. Chaplin, and Ken Albala : pbk,: cloth. - Oakland, Calif. : University of California Press , c2014 |
4 | パンケーキの歴史物語 / ケン・アルバーラ著 ; 関根光宏訳 東京 : 原書房 , 2013.9 |
5 | A cultural history of food in the Renaissance / edited by Ken Albala London : Berg , 2012 |
6 | The meals series / series editor, Ken Albala Lanham, Md. : Rowman & Littlefield |