Montanari, Massimo, 1949-
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著者の属性 | 個人 |
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出生地等 | Imola |
一般注記 | His L'alimentazione contadina nell'alto Medioevo, 1979: t.p. (Massimo Montanari) cover p. 4 (b. 1949) EDSRC:The culture of food / by Massimo Montanari ; translated by Carl Ipsen(Blackwell Publishers, c1994): jkt. (He teaches medieval history at the universities of Catania and Bologna) EDSRC:ヨーロッパの食文化 / マッシモ・モンタナーリ著 ; 山辺規子, 城戸照子訳(平凡社, 1999.9) |
生没年等 | 1949 |
別名 | モンタナーリ, マッシモ<モンタナーリ, マッシモ> |
コード類 | 典拠ID=AU00061658 NCID=DA01237060 |
1 | Medieval tastes : food, cooking, and the table / Massimo Montanari ; translated by Beth Archer Brombert : cloth. - New York : Columbia University Press , c2015 |
2 | A cultural history of food in the medieval age / edited by Massimo Montanari London : Berg , 2012 |
3 | 食のイタリア文化史 / アルベルト・カパッティ, マッシモ・モンタナーリ [著] ; 柴野均訳 東京 : 岩波書店 , 2011.2 |
4 | 食の歴史 / J-L・フランドラン, M・モンタナーリ編 ; 菊地祥子, 末吉雄二, 鶴田知佳子訳 1,2,3. - 東京 : 藤原書店 , 2006.1-2006.3 |
5 | ヨーロッパの食文化 / マッシモ・モンタナーリ著 ; 山辺規子, 城戸照子訳 東京 : 平凡社 , 1999.9 |
6 | Food : a culinary history from antiquity to the present / under the direction of Jean-Louis Flandrin and Massimo Montanari ; English edition by Albert Sonnenfeld ; translated by Clarissa Botsford ... [et al.] New York : Columbia University Press , 1999 |
7 | The culture of food / Massimo Montanari ; translated by Carl Ipsen Oxford ; Cambridge, Mass. : Blackwell , 1994 |