Culinary poetics and edible images in twentieth-century American literature / Stacie Cassarino
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Columbus : Ohio State University Press |
出版年 | c2018 |
大きさ | xiii, 233 p. : ill., map ; 24 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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文学部 英文 | : cloth | 939.027||C10570 | 192100654 |
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書誌詳細を非表示
書誌ID | BB13114358 |
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本文言語 | 英語 |
一般注記 | Summary: "Traces the tradition of avant-garde food experimentation across the twentieth and twenty-first centuries to show how a fixation on the materiality of edible things, expressed through the language of food, became a way for American writers to respond to the culinary, political, and aesthetic tastes of the nation"-- Provided by publisher Bibliography: p. 203-226 Includes index |
著者標目 | *Cassarino, Stacie |
件 名 | LCSH:Food habits in literature LCSH:Food in art LCSH:American literature -- 20th century -- History and criticism 全ての件名で検索 LCSH:Avant-garde (Aesthetics) LCSH:Food -- Social aspects 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:PS228.F66 |
巻冊次 | : cloth ; ISBN:9780814213704 ; XISBN:0814213707 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BB29757352 |
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