The pleasures of the table : an account of gastronomy from ancient days to present times / George H. Ellwanger
(Athena library of English studies ; pt. 14, v. 61)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Tokyo : Athena Press |
出版年 | 2016 |
大きさ | 477 p., [32] leaves of plates : ill., facsims. ; 23 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 | 文庫区分 | 教員指定/教員執筆/多読 | 仮想書架 |
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グローバル地域文化学部(烏丸書庫) |
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233||A9605||61 | 177101035 |
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グローバル・コミュニケーション学部 |
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233||A9605||61 | 167000513 |
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書誌詳細を非表示
書誌ID | BB12993509 |
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本文言語 | 英語 |
別書名 | 原タイトル:The pleasures of the table : an account of gastronomy from ancient days to present times : with a history of its literature, schools, and most distinguished artists : together with some special recipes, and views concerning the aesthetics of dinners and dinner-giving |
一般注記 | Reprint. Originally published: London : Wm. Heinemann, 1903 Includes bibliographical references (p. [447]-468) and index |
著者標目 | *Ellwanger, George H. (George Herman), 1848-1906 |
件 名 | LCSH:Gastronomy |
巻冊次 | ISBN:9784863402379 RefWorks出力(各巻) |
NCID | BB22001096 |
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