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Inside the California food revolution : thirty years that changed our culinary consciousness / Joyce Goldstein ; with Dore Brown
(California studies in food and culture ; 44)

データ種別 図書
出版者 Berkeley : University of California Press
出版年 c2013
大きさ x, 348 p. ; 24 cm

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グローバル地域文化学部(烏丸書庫)
596.23||G9342 167100699


書誌詳細を非表示

書誌ID BB12983380
本文言語 英語
一般注記 Includes bibliographical references and index
著者標目  *Goldstein, Joyce Esersky
Brown, Dore, 1956-
件 名 LCSH:Cooking -- California -- History  全ての件名で検索
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FREE:COOKING / Regional & Ethnic / General. bisacsh
FREE:COOKING / History. bisacsh
分 類 LCC:TX715.2.C34
DC23:641.59794
巻冊次 ISBN:9780520268197 RefWorks出力(各巻)
NCID BB13343816
目次・あらすじ

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