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How the other half ate : a history of working-class meals at the turn of the century / Katherine Leonard Turner
(California studies in food and culture ; 48)

データ種別 図書
出版者 Berkeley : University of California Press
出版年 c2014
大きさ xvi, 201 p. : ill. ; 23-24 cm

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グローバル・スタディーズ研究科(烏丸書庫) : pbk 383.853||T9367 147600496


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書誌ID BB12862170
本文言語 英語
一般注記 Includes bibliographical references (p. 181-198) and index
著者標目 *Turner, Katherine Leonard
件 名 LCSH:Food habits -- United States -- History -- 19th century  全ての件名で検索
LCSH:Food habits -- United States -- History -- 20th century  全ての件名で検索
LCSH:Working class -- United States -- Social conditions  全ての件名で検索
LCSH:Working class -- United States -- Social life and customs  全ての件名で検索
LCSH:Working class -- United States -- Economic conditions  全ての件名で検索
分 類 LCC:GT2853.U5
DC23:394.1/2
巻冊次 : cloth ; ISBN:9780520277571 RefWorks出力(各巻)
: pbk ; ISBN:9780520277588 RefWorks出力(各巻)
NCID BB16276894
目次・あらすじ

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