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Freedman, Paul H., 1949-

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著者の属性 個人
一般注記 His The Diocese of Vic, 1983: CIP t.p. (Paul H. Freedman) CIP data sheet (b. 1949) pub. info. (historian, Vanderbilt U.)
EDSRC:世界 食事の歴史 : 先史から現代まで / ポール・フリードマン編(東洋書林, 2009.11)
生没年等 1949
別名 フリードマン, ポール<フリードマン, ポール>
コード類 典拠ID=AU00153566  NCID=DA03507687
1 Food in time and place : the American Historical Association companion to food history / edited by Paul Freedman, Joyce E. Chaplin, and Ken Albala : pbk,: cloth. - Oakland, Calif. : University of California Press , c2014
2 世界 食事の歴史 : 先史から現代まで / ポール・フリードマン編 東京 : 東洋書林 , 2009.11
3 Food : the history of taste / edited by Paul Freedman London : Thames & Hudson , 2007
4 Food : the history of taste / edited by Paul Freedman : cloth. - Berkeley : University of California Press , c2007
5 Last things : death and the Apocalypse in the Middle Ages / edited by Caroline Walker Bynum and Paul Freedman : cloth,: pbk. - Philadelphia, Pa. : University of Pennsylvania Press , c2000
6 Images of the medieval peasant / Paul Freedman : cloth,: pbk. - Stanford, Calif. : Stanford University Press , 1999